Motorola Moto E4: Conectivitate entry level la viteze, OK la apeluri

573 ori
<b>Motorola Moto E4: Conectivitate entry level la viteze, OK la apeluri</b>Motorola este o companie care va fi respectată pe vecie pentru faptul că a inventat telefonul mobil. A inventat modul în care omul modern comunica din mers şi ca atare nu are voie să îţi ofere apeluri care sună metalic, nu se aud, au ecou sau alte prostii

Motorola este o companie care va fi respectată pe vecie pentru faptul că a inventat telefonul mobil. A inventat modul în care omul modern comunica din mers şi ca atare nu are voie să îţi ofere apeluri care sună metalic, nu se aud, au ecou sau alte prostii. E ca şi cum Ford ar face o maşină căreia îi cad roțile.

Moto E4 este un telefon entry level, care nu a plusat până la nivelul portului USB Type-C, rămânând la microUSB 2.0. Are suport Bluetooth 4.2 LE, jack audio şi WiFi a/b/g/n. Handsetul se poate folosi ca hotspot, are microfoane duale, GPS şi suport 4G LTE. Nu vine cu NFC şi marele său neajuns e unul de design, pentru că îţi rămâne cartela blocată în slot-ul aferent, fiind nevoie de o pensetă să o scoţi.

Speedtest Motorola Moto E4

Apelurile au fost cristal, la claritate şi volumul e acceptabil, dar se putea şi mai generos de atât. Microfonul a fost în grafic, iar la testele cu SpeedTest am ajuns la 33 Mbps download WiFi şi 24 Mbps la upload. Ping-ul e măricel. La testul 4G suntem la 45 Mbps la download şi 20.9 Mbps la upload. Rezultate acceptabile pentru zona entry level.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×