Soarta scanner-ului de amprente integrat în ecranul lui Galaxy Note 9 se decide în această lună

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.204 ori
<b>Soarta scanner-ului de amprente integrat în ecranul lui Galaxy Note 9 se decide în această lună</b>În ultimele luni leak-urile ne-au dus dintr-o extremă în alta atunci când a venit vorba despre Galaxy Note 9 și scanner-ul său de amprente. Pe de o parte am avut informații ce dezvăluiau că sud-coreenii vor rămâne la abordarea clasică, iar alte

Leak-urile din ultima perioadă ne-au dus dintr-o extremă în alta când a venit vorba despre Samsung Galaxy Note 9, asta pentru că am tot dat de informații contradictorii. Pe de o parte analiști și alți zvonaci afirmau că vom vedea un scanner de amprente integrat în ecranul viitorului phablet, iar de pe de altă parte existau cei care spuneau că sud-corenii merg și în acest an pe soluția tradițională de scanner.

Astăzi reușim să aflăm ceva extra prin intermediul celor de la KoreaHerald și anume faptul că Samsung va decide până la finalul acestei luni cum va proceda cu scanner-ul de amprente. Potrivit unei surse citate de publicația de față, cei de la Samsung au deja 3 sau 4 soluții de integrare a scanner-ului de amprente în ecranul lui Galaxy Note 9, una dintre acestea urmând a fi aleasă în final.

Din ce reiese pe seama raportului, s-ar părea că Samsung va opta într-adevăr pentru un scanner de amprente integrat în ecranul lui Note 9, doar că încă mai ezită în alegerea metodelor de implementare ale acestei tehnologii. Posibil să fie vorba despre zona în care să fie integrat senzorul cu pricina sau de suprafața acoperită.

Odată făcută alegerea, se pare că Samsung va mai avea timp pentru perfecționarea tehnologiei înainte de lansarea din august. Prin mutarea scanner-ului de amprente din spate s-ar permite aparent și integrarea unei baterii mai generoase la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×