Motorola Moto E5 şi Moto E5 Plus listate la FCC, cu baterii de 4000 mAh

808 ori
<b>Motorola Moto E5 şi Moto E5 Plus listate la FCC, cu baterii de 4000 mAh</b>La scurt timp de la apariția primelor leak-uri referitoare la smartphone-urile Moto E5 și Moto E5 Plus, iată că vine și certificarea din partea FCC. Autoritatea confirmă astfel faptul că ambele dispozitive menționate aici sosesc cu baterii de

Chiar zilele trecute vedeam randări 3D detaliate ale lui Moto E5 şi iată că acum terminalul a fost listat pe site-ul FCC, după procesul de certificare. Apare şi Moto E5Plus, la rândul său trecut prin aceeaşi procedură. Asta înseamnă că ne apropiem de debut şi extra detalii aveţi mai jos.

Moto E5

Moto E5 ar trebui să vină cu un ecran de 5 inch şi un procesor MediaTek la bord şi aflăm şi că va fi dotat cu o baterie de 4000 mAh, ca şi varianta E5 Plus. Telefoanele apar pe site-ul FCC cu numele de cod XT1922-4 şi XT-1922-5. Chiar dacă documentele nu oferă extra detalii despre dotări, am aflat măcar de capacitatea bateriei lui E5, un salt mare de la unitatea de 2800 mAh de pe Moto E4.

Totuşi E4 Plus stătea mai bine, cu o unitate de 5000 mAh. Moto E5 şi Moto E5 Plus sunt aşteptate să debuteze pe 3 aprilie conform surselor, păstrând designul rotunjit al camerei, dar mutând scannerul de amprente în spate, în zona logo-ului Motorola. Faţă de alte noi modele Moto, acestea nu trec la ecrane 18:9, ci rămân la 16:9. Au şi port microUSB în loc de USB Type-C şi probabil vin cu corpuri metalice şi Android Oreo cu puţin noroc.

Posibil să vedem o creştere cu 1 GB RAM faţă de predecesori şi o rezoluţie a camerei superioară. Ecranul va rămâne la rezoluție HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×