Motorola Moto G5 Plus: Conectivitate last gen la unele capitole, viteze OK

817 ori
<b>Motorola Moto G5 Plus: Conectivitate last gen la unele capitole, viteze OK</b>Îmi place ca la fiecare test de telefon Motorola să menţionez că Moto a inventat telefonul mobil, ca bunicul acela care mereu aminteşte că a luptat în război. La urma urmei nu multe companii se pot lăuda cu asta, probabil de aceea Motorola nu a avut..

Îmi place ca la fiecare test de telefon Motorola să menţionez că Moto a inventat telefonul mobil, ca bunicul acela care mereu aminteşte că a luptat în război. La urma urmei nu multe companii se pot lăuda cu asta, probabil de aceea Motorola nu a avut niciodată o perioadă cu adevărat grea, cum au cunoscut HTC sau Alcatel de exemplu.

Revenind la Moto G5 Plus el propune un port last gen microUSB 2.0, îşi păstrează jackul audio şi are 2 microfoane. Foloseşte slot-uri nano SIM în regim dual SIM şi are şi Bluetooth 4.2, WiFi a/b/g/n, GPS şi Glonass. Oferă suport pentru 4G LTE Categoria 6, NFC şi radio FM. Apropo există şi variante single SIM ale terminalului, nu doar dual SIM. Convorbirile au fost clare şi au avut volum ridicat, iar zgomotul de fond a fost binişor anulat, nu chiar că la un telefon cu 4 microfoane, dar bine.

Speedtest Motorola Moto G5 Plus

Am făcut şi un SpeedTest, obţinând 113 Mbps la download WiFi şi 25 Mbps la upload. Stăm bine şi la 4G cu 64 Mbps download şi 45 Mbps upload. Totul e în grafic aş zice.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×