Motorola Moto Z2 Play: Conectivitate cu viteze excelente, benzi generoase

940 ori
<b>Motorola Moto Z2 Play: Conectivitate cu viteze excelente, benzi generoase</b>Am văzut surprinzător de multă lume protestând când apare un telefon nou fără jack audio, iar Motorola a sesizat trendul şi a păstrat aceasta dotare pe Moto Z2 Play cel puţin. Terminalul vine cu slot-uri nano SIM şi evident apelează la acei pini din..

Am văzut surprinzător de multă lume protestând când apare un telefon nou fără jack audio, iar Motorola a sesizat trendul şi a păstrat aceasta dotare pe Moto Z2 Play cel puţin. Terminalul vine cu slot-uri nano SIM şi evident apelează la acei pini din spate pentru conectarea de module.

Jos avem un port USB Type-C, iar printre dotările din zona conectivităţii mai găsim şi NFC, GPS, Glonass, WiFi a/b/g/n şi 3 microfoane. Când vine vorba de 4G LTE, avem 19 benzi la dispoziţie, iar lista continuă cu Bluetooth 4.2 şi WiFi Direct. Acest telefon se găseşte în variante single SIM şi dual SIM, iar apelurile realizate cu unitatea noastră de test s-au auzit excelent.

Speedtest Motorola Moto Z2 Play

Probabil e meritul de a avea un earpiece care funcţionează şi ca difuzor pentru muzică. Şi anularea zgomotului de fond a fost bună şi microfoanele au fost la înălţime. Evident nu puteam lăsa telefonul fără SpeedTest, deci am făcut şi acest test, care a avut ca rezultat o viteză de download 4G de 117 Mbps şi upload de 45 Mbps. La testul WiFi avem 108 Mbps la download şi 25 Mbps la upload.

Toate sunt valori excelente şi în grafic cu pretenţiile noastre.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×