LG Q6: Conectivitate cu un picior în 2015 şi unul în 2017

495 ori
<b>LG Q6: Conectivitate cu un picior în 2015 şi unul în 2017</b>Bucuraţi-vă că aveţi jack audio acum, pentru că viitorul ne-ar putea scăpa de el pe cât mai multe terminale. Nu la anul totuşi, de vreme ce Galaxy S9 o să aibă unul probabil, deci şi adversarii LG şi modelele derivate vor ţine cu dinţii de el.

Bucuraţi-vă că aveţi jack audio acum, pentru că viitorul ne-ar putea scăpa de el pe cât mai multe terminale. Nu la anul totuşi, de vreme ce Galaxy S9 o să aibă unul probabil, deci şi adversarii LG şi modelele derivate vor ţine cu dinţii de el.

LG Q6 are şi el jack audio, dar vine cu învechitul deja port microUSB 2.0. Avem şi slot-uri nano SIM la dispoziţie într-un setup dual SIM dual standby, iar LG a oferit aici suport pentru LTE Categoria 5, FDD/TDD LTE, VoLTE, WiFi b/g/n, USB OTG şi GPS/AGPS. Mai primim şi NFC, WiFi Direct, iar în Dialer găsim Speed Dial. Apelurile nu au avut chiar un volum deosebit, dar claritatea a fost bunicică.

Speedtest LG Q6

Nu au fost momente când să nu ma fi înţeles interlocutorul. La testele de viteză via SpeedTest, am atins 53 Mbps la download via 4G şi 23 Mbps la upload. La WiFi am ajuns la 114 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, rezultate rezonabile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×