Update-ul Windows 10 Creators este acum disponibil; iată cele mai importante introduceri

2.534 ori
<b>Update-ul Windows 10 Creators este acum disponibil; iată cele mai importante introduceri</b>Data de 18 octombrie marchează iată lansarea update-ului Windows 10 Creators, release ce sosește la pachet cu o serie de noutăți interesante pe care le găsiți listate în rândurile de mai jos.

Iată că astăzi începe și distribuirea lui Windows 10 Creators Update către PC-urile compatibile, release ce vine la pachet cu o serie de noutăți interesante pe care le găsiți mai jos. Ca în cazul oricărui update, distribuirea acestuia se face treptat, așa că poate dura câteva zile până când pachetul software va ajunge pe desktop-ul sau laptop-ul vostru. În cazul în care update-ul nu sosește totuși, puteți accesa site-ul Microsoft pentru a realiza actualizarea manual.

Windows 10 Creators Update

De asemenea, există și posibilitatea de descărcare a imaginilor ISO destinate acestui Windows 10 Fall Creators Update dacă vreți să faceți o instalare curată pe HDD. Revenind la noutățile principale, aflați că printre acestea se numără și modificări aduse la capitolul aspect, ce-i drept unele subtile precum animații incluse în OS ce fac parte din stilul Fluent Design pe care îl așteptăm cu mult entuziasm. 

Windows 10 Creators Update

Avem și o funcție On-Demand pentru OneDrive ce ne permite acum preluarea unui fișier din cloud oricând dorim fără a fi nevoie de o sincronizare completă a datelor într-un folder local de pe computer. În zona de taskbar se remarcă posibilitatea de a adăuga diferite contacte care astfel pot fi accesate mai rapid atunci când se dorește comunicarea via Skype după cum vedeți în captura de mai sus.

Windows 10 Creators Update

Se mai oferă și suport pentru headset-urile Mixed Reality odată cu acest update și pe lista de noutăți mai avem îmbunătățiri aduse browser-ului Edge, touchpad-urilor și interacțiunii cu stylus, noi emoji-uri, dar și îmbunătățiri ale asistentului virtual Cortana. Windows 10 Creators Update umblă și la oferirea de îmbunătățiri pentru sunet și utilizarea alături de căști audio, cât și la secțiunea task manager.

Cei de la The Verge au testat acest nou release și dacă vreț să aflați în detaliu toate introducerile aveți aici recenzia lor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×