Motorola Moto G5 Plus: OS, UI, aplicaţii pe bază de Android Nougat stock

1.254 ori
<b>Motorola Moto G5 Plus: OS, UI, aplicaţii pe bază de Android Nougat stock</b>Motorola Moto G5 Plus este un telefon care vine cu Android 7.0 Nougat la bord şi ca de obicei pentru un model Moto e vorba despre un Android curat, stock şi aerisit. Cel mai din stânga homescreen al său este dedicat ecranului Google Now, iar zona de..

Motorola Moto G5 Plus este un telefon care vine cu Android 7.0 Nougat la bord şi ca de obicei pentru un model Moto e vorba despre un Android curat, stock şi aerisit. Cel mai din stânga homescreen al său este dedicat ecranului Google Now, iar zona de multitasking e pe bază de carusel şi split screen.

Interfata grafica Motorola Moto G5 Plus

Porţiunea dropdown e stock, cu notificări deasupra cărora se află două ferestre de Quick Settings. Dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de widget-uri, wallpaper (stock) şi funcţii precum rotaţia ecranului. Intrăm şi în Setări, unde iar e totul "vanilla" (sinonim pentru "stock") şi găsim şi funcţii ca Tap and Pay şi Motorola Privacy.

Evident abordăm şi subiectul scanner de amprente, care se setează în 12 paşi şi este rapid şi precis la deblocare. Am numărat şi aplicaţiile preinstalate, 26 în total şi nu am avut parte de bloatware aici, ci de pachetul clasic Google. E vorba despre Docs, Sheets, Slides, Maps, YouTube, Gmail etc. Mai avem şi Moto Actions, cu control prin gesturi precum răsucirea încheieturii sau o mişcare de "tăiere". Există şi utilizarea scannerului de amprente pentru a vă deplasa în meniuri, cu swipe-uri pe el.

Moto mai oferă notificări tip "Glance" şi am remarcat că primim nişte wallpaper-uri foarte arătoase pe acest device.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×