Motorola Moto Z3 Play: Design modular, ultra-subţire, lat

853 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play: Design modular, ultra-subţire, lat</b>Motorola păstrează tradiţia telefoanelor subţiri din gama Moto Z, pariind pe faptul că oricum se vor îngroşa odată ce au modulele ataşate. De fapt Moto Z3 Play e cel mai subţire telefon din 2018, cu o talie sub 7 mm, acolo unde mai toate telefoanele au..

Motorola păstrează tradiţia telefoanelor subţiri din gama Moto Z, pariind pe faptul că oricum se vor îngroşa odată ce au modulele ataşate. De fapt Moto Z3 Play e cel mai subţire telefon din 2018, cu o talie sub 7 mm, acolo unde mai toate telefoanele au în jur de 8 mm grosime.

Vine cu un spate "oglindă", acoperit cu sticlă, ramă metalică şi zona frontală acoperită de sticlă curbată pe margini. Spatele este cam magnet de amprente şi grăsime, dar construcţia şi look-ul sunt cu siguranţă premium. Tot în spate găsim pinii pentru ataşarea de module, dar şi camera care iese în relief destul de mult.  Acest model este mai mare decât predecesorul (diagonală de 6 inch versus 5.5 inch). De asemenea este un telefon lung şi foarte lat, deci mai greu de mânuit cu o singură mână.

Nu sunt mare fan al mutării butonului Power din dreapta în stânga, mai ales că e foarte mic şi greu de găsit (noroc că e zimţat). Ecranul are muchii groase, iar telefonul măsoară 6.75 mm în grosime şi cântăreşte 156 de grame. Ambele sunt valori excelente pentru 2018 şi 2019. Are şi protecţie contra stropirii, iar rama este realizată din aluminiu Seria 6000.

Nuanţa etalata aici este "Deep Indigo". Un telefon premium şi arătos, dar foarte lat şi nu chiar comod ca butoane.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×