Motorola Moto G7 Power: Design destul de similar cu predecesorii, comod la utilizarea cu o mână

625 ori
<b>Motorola Moto G7 Power: Design destul de similar cu predecesorii, comod la utilizarea cu o mână</b>Motorola nu a făcut schimbări uriaşe la seria Moto G7 faţă de cea Moto G6, păstrând identitatea vizuală intactă, cel puţin în spate. În faţă apar bretoane de generaţie nouă. Moto G7 Power are un breton destul de lat, dar cu care ne-am obişnuit în..

Motorola nu a făcut schimbări uriaşe la seria Moto G7 faţă de cea Moto G6, păstrând identitatea vizuală intactă, cel puţin în spate. În faţă apar bretoane de generaţie nouă. Moto G7 Power are un breton destul de lat, dar cu care ne-am obişnuit în ultimul an.

Telefonul este fabricat din plastic, o "sticlă polimerică" care imită bine sticlă reală în spate. E uşor alunecos şi atrage amprente şi grăsime pe spate, dar din fericire avem şi o husă la pachet, ceva mai aderentă. Moto G7 Power măsoară 9.4 mm în grosime şi cântăreşte 198 de grame, acceptabil pentru un battery phone. Surpriza vine din faptul că acest device cu ecran de 6.2 inch e destul de uşor de folosit cu o singură mână.

Motorola afirmă şi că acest device poate respinge lichidele, deşi nu e certificat IP68 sau 67. Avem protecţie Gorilla Glass în faţă, iar ca look, acest terminal arată mai scump decât preţul său real. Câtă vreme e uşor de utilizat cu o singură mână şi arata binişor, avem numai cuvinte pozitive pentru el. E şi destul de solid şi nu pare predispus la spargeri grave în caz de scăpare.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×