Motorola Moto G7 Plus: Design elegant, familiar, breton mic

714 ori
<b>Motorola Moto G7 Plus: Design elegant, familiar, breton mic</b>Moto G7 Plus nu e foarte diferit de Moto G6 Plus ca format şi abordare de design. Practic în afară de forma camerei din spate şi breton nu sunt mari diferenţe. Avem sticlă curbată pe margini în spate, în stil Galaxy S7/S7 Edge şi culoarea este un albastru

Moto G7 Plus nu e foarte diferit de Moto G6 Plus ca format şi abordare de design. Practic în afară de forma camerei din spate şi breton nu sunt mari diferenţe. Avem sticlă curbată pe margini în spate, în stil Galaxy S7/S7 Edge şi culoarea este un albastru închis elegant.

Spatele atrage ceva amprente şi grăsime, dar din fericire avem o husă la pachet (transparentă şi flexibilă). Telefonul se prezintă cu un breton în formă de lacrimă, discret şi uşor de uitat şi ignorat. În ciuda diagonalei măricele, Moto G7 Plus e uşor de utilizat cu o singură mână. Are o construcţie solidă şi pare mai scump decât este.

Măsoară 8.3 mm în talie şi cântăreşte 176 de grame, OK pentru diagonală de 6.2 inch. Nuanţa de aici se numeşte Deep Indigo, dar există şi un Roşu Viva pe care chiar aş vrea să îl văd. Butoanele sunt comode şi au feedback bun, iar aderenta e solidă. Carcasa rezistă la stropire, dar nu urcă până la standard IP68. Practic îl puteţi stropi doar cu 2-3 lacrimi şi ceva sudoare și nu va avea probleme, dar e exclus să îl băgați sub apă.

Şi o menţiune pentru cârcotaşi: microfonul din spate jos strică tot echilibrul designului, altminteri bun.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×