MWC 2017: Allview X4 Soul Style Hands-on și primele impresii; selfie-phone arătos cu 4 GB RAM!

2.504 ori
<b>MWC 2017: Allview X4 Soul Style Hands-on și primele impresii; selfie-phone arătos cu 4 GB RAM!</b>Și anul acesta cei de la Allview au fost prezenți în Barcelona la târgul de tehnologie Mobile World Congress, de această dată pe cont propriu și nu însoțiți de echipa României. Cu acest prilej s-a lansat astăzi smartphone-ul Allview X4 Soul Style, telefon

Și la această ediție a târgului de tehnologie Mobile World Congress i-am avut prezenți la față locului pe cei de la Allview, companie ce a primit o distincție chiar din partea Google astăzi. Este vorba despre un premiu acordat doar unui număr de 8 firme prezente la MWC anul acesta și el vine ca un soi de recunoaștere din partea marelui G pentru parteneriatul încheiat cu brașovenii de la Allview în ceea ce privește serviciile Google.

De asemenea, tot astăzi Allview a dezvăluit oficial smartphone-ul X4 Soul Style, cel pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos, un telefon foarte arătos ce se adresează pasionaților de fotografiere selfie. Produsul se remarcă din start prin corpul său metalic unibody, dar și prin faptul că rulează din fabrică sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Revenind la partea selfie, aflați că acest terminal ne oferă un senzor frontal de 16 megapixeli cu bliț LED, funcții de înfrumusețare și deschidere f/2.0 ceea ce înseamnă că vom prinde mai multă lumină în fotografiile noastre. Acest senzor aduce un sistem de focalizare fix și trebuie să știți că odată cu el este introdusă și funcția de înfrumusețare nu doar a feței, ci și a corpului.

Pentru captura standard ni se pune la dispoziție o cameră Sony IMX258 de 13 megapixeli cu bliț dual-tone și deschidere f/2.0. Punem la socoteală și display-ul Full HD de 5.5 inch cu sticlă curbată 2.5D, procesorul octa-core Helio P10 și cei 4 GB memorie RAM. De asemenea, Allview X4 Soul Style beneficiază și de o generoasă baterie de 4.010 mAh + tehnologia de încărcare rapidă.

Un ultim lucru pe care ar mai trebui să îl știți este că telefonul de față oferă și un emițător infraroșu - așadar îl veți putea utiliza și pentru controlul dispozitivelor din casă. Cât despre primele impresii, pot spune că Allview X4 Soul Style este un smartphone chiar arătos și premium totodată, el sosind într-o carcasă unibody metalică de culoare negru mat în cazul de față.

Smartphone-ul stă foarte bine în mână, scanner-ul de amprente este rapid, iar la capitolul selfie avem aici tot ce ne putem dori în materie de astfel de fotografii. Și bateria este un punct forte, la fel ca prezența lui Android Nougat la bord. Cei interesați vor putea alege dintre două variante de culoare (negru, auriu), în funcție de preferințe. Prețul lui X4 Soul Style este de 1.399 lei și se va livra din 11 aprilie către clienți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×