MWC 2017: Vernee Mars Pro hands-on - telefon cu 6 GB RAM și Android Nougat!

1.463 ori
<b>MWC 2017: Vernee Mars Pro hands-on - telefon cu 6 GB RAM și Android Nougat!</b>Vernee Mars Pro este unul dintre smartphone-urile pe care le-am văzut la standul celor de la Vernee în cadrul acestei ediții de MWC, terminal ce se remarcă printr-o construcție premium și prin dotări atractive. Ca design el nu diferă prea mult de modelul

Printre telefoanele cu 6 GB memorie RAM lansate pe parcursul lui 2016 s-a numărat și Vernee Mars, smartphone ce se remarca prin corpul metalic premium, prin setup-ul antenelor similare cu cele de pe iPhone 7 și desigur prin pachetul hardware. La MWC 2017 am avut ocazia să îl văd pe Mars Pro, modelul succesor ce vine cu o serie de actualizări interesante despre care aflați din clipul hands-on de mai jos.

Vernee Mars Pro

Acest handset nu aduce mari schimbări la nivel de design, fiind păstrat corpul metalic și scanner-ul de amprente plasat lateral în stil Xperia. Se face în schimb trecerea de la un chipset Helio P10 pe modelul din 2016, la un procesor octa-core Helio P25 pe varianta actualizată. Avem și aici 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash.

Vernee Mars Pro aduce o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și un display Full HD ce măsoară 5.5 inch în diagonală. Avem Android 7.0 Nougat la bord și port USB Type-C. În perioada următoare vom afla și data de lansare comercială și desigur prețul său!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×