Allview X3 Soul Style este actualizat la Android 7.0 Nougat; update-ul sosește via OTA!

1.903 ori
<b>Allview X3 Soul Style este actualizat la Android 7.0 Nougat; update-ul sosește via OTA!</b>Din câte observăm, se pare că cei de la Allview au început programul de actualizare la Android Nougat pentru mai multe terminale din portofoliu și astăzi la o săptămână de la sosirea lui Nougat pe V2 Viper S aflăm că software-ul ajunge și pe

A trecut doar o săptămână de la vestea cu privire la sosirea lui Android Nougat pe smartphone-ul Allview V2 Viper S și iată că avem încă un smartphone de pe listă ce primește noul release software. Este vorba despre modelul X3 Soul Style ce beneficiază de update via OTA (over the air) cu mențiunea că procedura de actualizare poate fi descărcată direct de pe site-ul allview.ro de la acest linl.

Suntem informați că printre noutățile aduse se numără cele mai recente patch-uri de securitate oferite de Google, dar și funcția Split Screen prin care se promite o experiență de multitasking îmbunătățită. Avem noutăți și la nivel de cameră foto unde este introdusă funcția Beautified Video care lărgește spectrul de utilizare a funcției de înfrumusețare atât în înregistrări, cât și în apeluri video sau transmisiuni live efectuate prin aplicații ca Duo, Instagram, Facebook, Messenger sau Whatsapp. 

Și noi am testat acest handset și printre lucrurile care ne-au plăcut s-a numărat prețul accesibil și design-ul arătos, display-ul ok, selfie-urile și filmarea de calitate, respectiv performanța bună chiar superioară modelelor din seria Galaxy A 2016. În acest moment telefonul este vândut pentru 899 lei de către eMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×