Allview X3 Soul Style va primi Android 7.0 Nougat în această vară!

1.196 ori
<b>Allview X3 Soul Style va primi Android 7.0 Nougat în această vară!</b>Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Allview ne anunță astăzi că smartphone-ul X3 Soul Style va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat până la jumătatea acestui an, adică undeva în perioada mai-iunie. Terminalul de față a fost testat

După cum ne informează cei de la Allview prin intermediul unui comunicat de presă, în prima jumătate a acestui an va sosi și actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul X3 Soul Style. Posibil să vedem update-ul oferit via OTA undeva în perioada mai-iunie, pachet software ce vine cu o serie de modificări importante despre care aflați câteva detalii în rândurile de mai jos.

În primul rând se pare că vom beneficia de o autonomie sporită, de numeroase funcții de personalizare a interfeței de utilizare, dar și o experiență multitasking îmbunătățită datorită implementării funcției Split Screen. Acest telefon lansat în vara anului trecut a fost unul dintre cele mai apreciate terminale Allview din gama Soul ce a cucerit prin design, capabilități foto și prin grija pentru securitatea datelor.

Am testat și noi acest handset în cursul anului trecut și l-am apreciat pentru performanța bună, peste unele modele Galaxy A 2016 chiar, pentru difuzorul cu volum ridicat, cât și pentru design-ul arătos. Ne-a plăcut și camera selfie, dar și filmarea de calitate care ni se oferă la pachet. În acest moment, Allview X3 Soul Style costă doar 949 lei la eMAG și vestea că va primi Android Nougat poate fi iată un motiv numai bun de a-l lua în calcul pentru o eventuală achiziție!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×