MWC 2017: ZTE Blade V8 Mini hands on - cameră duală pe un format mai compact de smartphone (Video)

1.235 ori
<b>MWC 2017: ZTE Blade V8 Mini hands on - cameră duală pe un format mai compact de smartphone (Video)</b>Blade V8 Mini este numele unui nou smartphone pe care cei de la ZTE l-au prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona. Acest produs a primit și un hands-on la fața locului și vedem astăzi cum se prezintă

ZTE ne-a propus la MWC 2017 o variantă mai compactă a lui Blade V8, model anunţat la CES 2017. E vorba despre ZTE Blade V8 Mini, care vine totuşi cu o cameră duală în spate, deşi scade preţul şi nivelul dotărilor spre zona low midrange. Avem un scurt hands on cu acest smartphone mai jos.

El se prezintă cu ceea ce pare a fi un corp metalic rotunjit, cu difuzoare stereo în spate şi o faţadă glossy cu ecran de 5 inch HD integrat. Construcţia unibody e bine închegată şi terminalul vine şi intr-o versiune ce combină gri-ul carcasei cu o neaşteptată nuanţă de portocaliu în zona camerei duale. Dotările sunt mai degrabă low midrange, precum procesorul Snapdragon 435, cei 2 GB RAM şi ecranul HD de 5 inch.

Avem şi 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD şi o baterie de 2800 mAh ce ar trebui să ofere o zi de funcţionare. În spate găsim un scanner de amprente, iar ca OS există Android 7.0 Nougat aici. Camera duală pare a fi aceeaşi de la Blade V8 şi anume una bazată pe un senzor de 13 MP principal şi 2 MP secundar, care permite crearea de efecte bokeh.

Există şi un mod de captură 3D inclus aici, care va permite să combinaţi fotografii din diferite unghiuri într-un cadru 3D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×