MWC 2017: Gionee A1 Plus hands-on - selfie phone cu diagonală mare şi cameră duală principală (Video)

921 ori
<b>MWC 2017: Gionee A1 Plus hands-on - selfie phone cu diagonală mare şi cameră duală principală (Video)</b>Dacă Gionee A1 e poziţionat că telefon axat pe selfie-uri şi cu o baterie destul de generoasă, modelul A1 Plus trece la următorul nivel, cel al diagonalelor mari. E un phablet metalic cu ecran de 6 inch şi cu baterie de 4550 mAh.

Dacă Gionee A1 e poziţionat că telefon axat pe selfie-uri şi cu o baterie destul de generoasă, modelul A1 Plus trece la următorul nivel, cel al diagonalelor mari. E un phablet metalic cu ecran de 6 inch şi cu baterie de 4.550 mAh.

Punctul său forte e camera selfie de 20 de megapixeli, dar nu ignorăm nici camera duală principală, din spate. Aceasta include un senzor principal de 13 MP şi unul secundar de 5 MP, împreună ele creând faimosul efect Bokeh. În comparaţie cu Gionee A1, care optează pentru faimosul procesor MediaTek Helio P10, Gionee A1 Plus aduce un MediaTek Helio P25, bazat pe proces de producţie de 16 nm.

Telefonul rulează Android 7.0 Nougat şi are scanner de amprente frontal, integrat în butonul Home. Dacă A1 venea cu un ecran AMOLED, ei bine aici trecem la un IPS LCD şi un extra binevenit îl reprezintă şi difuzoarele stereo, cu tehnologie Waves MaxxAudio. De remarcat că primim şi blitz pentru camera frontală, pentru a ilumina capturile selfie.

Din moment ce Gionee A1 a ajuns deja în portofoliul Allview ca X4 Soul Style, prin integrare locală, Gionee A1 Plus are toate şansele să primească acelaşi tratament.

Prezentare Gionee A1 Plus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×