MWC 2017: Samsung Galaxy Tab S3 hands-on - let's make tablets great again! (Video)

1.097 ori
<b>MWC 2017: Samsung Galaxy Tab S3 hands-on - let's make tablets great again! (Video)</b>Dacă Trump vrea să facă SUA "great again", Samsung pare a vrea să facă tabletele "great again" de asemenea. Ei au adus două produse de acest tip la MWC 2017, ambele cu diagonală mare şi pe Galaxy Tab S3 îl vedem mai jos într-o scurtă experienta hands-on.

Dacă Trump vrea să facă SUA "great again", Samsung pare a vrea să facă tabletele "great again" de asemenea. Ei au adus două produse de acest tip la MWC 2017, ambele cu diagonală mare şi pe Galaxy Tab S3 îl vedem mai jos într-o scurtă experienta hands-on.

Acest model cu Android Nougat la bord vine cu un ecran de 9.7 inch luminos cu panou Super AMOLED, ce asigură un negru adânc şi culori vii. Rezoluţia este de 2048 x 1536 pixeli şi un plus este suportul pentru playback HDR. Se remarcă şi difuzoarele quad, cu un sistem de rotaţie care adaptează experienta acustică la poziţia tabletei, landscape sau portrait.

În ce priveşte primul contact, tableta e incredibil de subţire şi uşoară, undeva la 420 sau 430 de grame la cântar, adică excelent pentru un device de 9.7 inch. E totuşi un terminal alunecos, din cauza trecerii la un spate din sticlă, ce atrage şi amprente. Creierul tabletei e puternicul procesor Snapdragon 820, lucrând în tandem cu 4 GB RAM şi o baterie de 6.000 mAh.

Tableta măsoară 6 mm în grosime şi deşi nu avem un preţ oficial, ar trebui să coste undeva la 500, poate 600 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×