ZTE Blade V8 apare în fotografii reale; terminal mid-range cu cameră duală

1.191 ori
<b>ZTE Blade V8 apare în fotografii reale; terminal mid-range cu cameră duală</b>Din câte aflăm astăzi, cei de la ZTE pregătesc lansarea unui nou smartphone de buget cu cameră duală, terminal cunoscut sub denumirea de ZTE Blade V8. Acest handset ni se prezintă astăzi în fotografii reale și avem ocazia să aflăm mai multe despre dotăril

Chinezii de la ZTE au în plan lansarea unui alt smartphone de buget pe piață, model cunoscut sub denumirea de ZTE Blade V8 care va oferi la pachet o cameră foto duală. Aceasta este compusă dintr-un senzor foto principal de 13 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli, dar din păcate nu știm care va fi rolul acestora, cu toate că cel mai probabil este vorba despre oferirea posibilității de a modifica punctul de focus în fotografii.

Avem imagini reale cu noul handset ce provin din partea site-ului rus hi-tech.mail.ru ce a reușit să pună mâna pe terminal. Ca dotări se pare că vom primi un display Full HD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 435, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. 

Un alt detaliu interesant este acela că ZTE Blade V8 va oferi și o cameră foto selfie de 13 megapixeli. Ca design, produsul de față este unul destul de banal să spunem, sosind într-o carcasă metalică unibody ce include un panou spate puțin curbat pentru a fi oferit un grip mai bun. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×