MWC 2019: LG G8 ThinQ - Prezentare hands-on a flagship-ului care îţi citeşte venele din palmă, varianta cu cameră duală (Video)

589 ori
<b>MWC 2019: LG G8 ThinQ - Prezentare hands-on a flagship-ului care îţi citeşte venele din palmă, varianta cu cameră duală (Video)</b>LG G8 ThinQ este unul dintre flagship-urile prezentate la MWC 2019, în Barcelona, iar noi am avut ocazia să punem mâna pe device la faţa locului. Avem de-a face cu un terminal care vine în multiple versiuni, cu camera duala sau tripla în spate şi pariază

LG G8 ThinQ este unul dintre flagship-urile prezentate la MWC 2019, în Barcelona, iar noi am avut ocazia să punem mâna pe device la faţa locului. Avem de-a face cu un terminal care vine în multiple versiuni, cu cameră duală sau triplă în spate şi pariază mult pe utilizarea... fără mâini.

Pe de o parte are un sistem special în faţă, pe bază de cameră Time of Flight, care scanează fata utilizatorului, dar şi venele din palma pentru autentificare. Permite şi controlul prin gesturi, fluturând mâna în fata device-ului, ceva ce ar fi inovator dacă nu am fi văzut ceva similar pe bază de senzori încă de pe vremea lui Samsung Galaxy S4.

LG G8 ThinQ, prezentare video

Dotările sunt de flagship, terminalul având un procesor Snapdragon 855, baterie de 3500 mAh, 128 GB stocare şi 6 GB RAM. Spatele acestui device e acoperit cu sticlă, care pare destul de uşor de murdărit şi pătat cu grăsime. Bretonul e măricel, faţă de ce am văzut în 2019, dar compensează prin camera frontală Time of Flight.

LG G8 ThinQ, galerie foto

Mă mir şi că LG nu a integrat cititorul de amprente în ecran, ci in spate. Rulează Android 9.0 Pie şi încă nu e clar ce versiune de G8 ThinQ ajunge în România, cea cu camera duala sau triplă. Handsetul are certificare militară şi IP68, pentru rezistenţa la apă, praf şi tratament ceva mai dur. Terminalul vine pe negru, albastru sau roşu, iar roşul în special arata foarte bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×