MWC 2019: LG V50 ThinQ - Prezentare hands-on a primului telefon LG cu 5G la bord (Video)

764 ori
<b>MWC 2019: LG V50 ThinQ - Prezentare hands-on a primului telefon LG cu 5G la bord (Video)</b>"5G" a fost un cuvânt cheie la MWC 2019, unde am avut ocazia să punem mâna pe versiunea 5G a lui Samsung Galaxy S10 şi să vedem şi lansarea lui Xiaomi Mi Mix 3 în versiunea 5G. LG nu a stat pe bară şi a adus propriul device

"5G" a fost un cuvânt cheie la MWC2019, unde am avut ocazia să punem mâna pe versiunea 5G a lui Samsung Galaxy S10 şi să vedem şi lansarea lui Xiaomi Mi Mix 3 în versiunea 5G. LG nu a stat pe bară şi a adus propriul device de acest tip, un LG V50 ThinQ, pe care îl analizăm mai jos.

LG V50 ThinQ prezentare video

Telefonul a făcut senzaţie la debut pentru că a fentat trendul pliabilelor propunând un ecran extra, ataşat prin intermediul unei huse speciale. Avem de-a face aici cu un telefon cu corp din sticlă şi metal, cu grosime de 8.3 mm şi rezistenţă sporită, prin certificarea militară MILSTD, dar şi cea IP68. Rezistă deci la apă şi praf.

LG V50 ThinQ galerie foto

Are cititor de amprente în spate şi un ecran OLED FullVision de 6.4 inch cu rezoluţie Quad HD+, evident cu breton, pe care LG nu l-a micşorat până la stadiul de picătură de apă ca rivalii. Vine cu 2 camere selfie ascunse de acel breton şi adoptă puternicul procesor Snapdragon 855, dar în mod curios are doar 6 GB RAM. Vine cu baterie de 4000 mAh, iar în spate găsim 3 camere: 12 MP principală, 16 MP ultra wide şi 12 MP telephoto.

Ca şi LG G8 ThinQ, acest model este capabil de captură Video Bokeh, atât folosind camera din faţă, cât şi cea din spate. Încă nu avem un preţ pentru acest device, dar am auzit că LG a bifat ceva colaborări cu operatorii din SUA pentru debut. Avem şi difuzoare stereo aici şi toate într-un corp greu de doar 183 de grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×