MWC 2019: Samsung Galaxy A50 - Prezentare hands-on cu cel mai dorit telefon midrange din Barcelona

2.252 ori
<b>MWC 2019: Samsung Galaxy A50 - Prezentare hands-on cu cel mai dorit telefon midrange din Barcelona</b>Probabil cel mai solicitat telefon pentru hands on de la MWC 2019 este Samsung Galaxy A50, judecând după comentariile voastre de pe YouTube. Ei bine iată că am filmat şi această serie de prime impresii şi o vedeţi în format video mai jos.

Probabil cel mai solicitat telefon pentru hands on de la MWC 2019 este Samsung Galaxy A50, judecând după comentariile voastre de pe YouTube. Ei bine iată că am filmat şi această serie de prime impresii şi o vedeţi în format video mai jos. Hai să vedem ce ne rezervă device-ul.

Anunţat împreună cu Galaxy A30 în această săptămână, acest telefon midrange atrage prin coloritul spatelui sau, care reflectă lumina într-un mod multicolor, ca un curcubeu. Samsung numeşte acest tip de carcasa "3D Glasstic", o combinaţie dintre sticla şi plastic (de fapt e plastic ce imită sticla). Deşi nu are destulă sticlă şi metal pentru a fi premium, telefonul reuşeşte să vină cu certificare IP68.

Nu avem buton dedicat Bixby, în cazul în care vă întrebaţi, dar avem jack audio la posturi, jos lângă portul USB Type-C şi difuzorul singular. Nu primim cititor de amprente în spate, ci acesta a fost integrat în ecran de această dată. Terminalul vine cu un ecran Super AMOLED de 6.4 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi cu un decupaj mic sus, în formă de picătură de apă.

Acolo se ascunde camera selfie de 25 de megapixeli cu focalizare fixă. Telefonul are şi procesor Exynos 9610, 6 sau 4 GB RAM, 128 GB stocare şi o baterie de 4000 mAh. În spate se află o cameră triplă, de 25 MP + 8 MP (ultra wide) + 5 MP (Bokeh). Încă nu avem preţ pentru device, dar aşteptăm un debut în Europa în următoarea săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×