Vodafone oferă Internet Nelimitat în acest weekend pentru clienţii Business

1.048 ori
<b>Vodafone oferă Internet Nelimitat în acest weekend pentru clienţii Business</b>Vodafone România vrea să sărbătorească începutul de primăvară calendaristică şi face asta printr-o ofertă specială. Astfel, vom avea parte în acest weekend de Internet Nelimitat naţional. Oferta se aplică doar pentru clienţii Vodafone Business.

Vodafone România vrea să sărbătorească începutul de primăvară calendaristică şi face asta printr-o ofertă specială. Astfel, vom avea parte în acest weekend de Internet Nelimitat naţional. Oferta se aplică doar pentru clienţii Vodafone Business.

Gratuitatea este disponibilă pentru toţi utilizatorii de voce mobila cu acces la Internet din cont. Nu trebuie activat nimic, ci totul vine direct de la Vodafone. Oferta este disponibilă între data de 1 martie la ora 00:00 şi 3 martie, ora 23:59. Operatorul nu e la prima ispravă de gen, dar a fost mai generoasă ultima oară.

În 2016 şi 2017 a oferit Internet mobil gratuit nelimitat de Valentine's Day şi chiar un weekend întreg în 2016. În 2017 a oferit trafic de date nelimitat şi gratuit pe 14 februarie, având şi o campanie aniversară de 20 de ani de activitate în ţara noastră. O primă ofertă de gen venea încă din septembrie 2015 şi apoi a devenit un soi de tradiţie.

Operatorul a oferit şi Internet nelimitat şi gratuit la metroul bucureştean o perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×