Nokia 1: Conectivitate scoasă în evidenţă de 4G

668 ori
<b>Nokia 1: Conectivitate scoasă în evidenţă de 4G</b>Nokia 1 e genul acela de telefon asupra căruia se contrazic "băieţii din cartier". Unul o să zică 100% că are 4G, altul că nu are şi până nu o să aducă unul dovadă, nimeni nu o să creadă. Ei bine da, are 4G şi vine cu două slot-uri SIM chiar la bord.

Nokia 1 e genul acela de telefon asupra căruia se contrazic "băieţii din cartier". Unul o să zică 100% că are 4G, altul că nu are şi până nu o să aducă unul dovadă, nimeni nu o să creadă. Ei bine da, are 4G şi vine cu două slot-uri SIM chiar la bord.

Evident nu face trecerea la USB Type-C, ci rămâne doar la microUSB 2.0. Propune şi WiFi b/g/n, Bluetooth 4.2, radio FM şi GPS. Nu ştiu dacă îndeplineşte toată lista de soluţii de poziţionare globală, cu Beidou, Glonass sau altele de gen (nu am găsit informații în acest sens), dar GPS are. Apelurile au avut un volum de nivel mediu, iar claritate a fost cât să treacă clasă, în mare.

Speedtest Nokia 1 (Ookla)

Am făcut şi teste de viteză, cu o surpriză plăcută de 62.2 Mbps la download 4G şi 31.5 Mbps la upload. La testul WiFi ceva mai multă modestie, cu 32.2 Mbps la download şi 24.9 Mbps la upload. De vreo 10 ori mai puţin decât unele flagship-uri... sau chiar midrangere.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×