Cel mai accesibil Surface este aici și se numește Microsoft Surface Go; Are ecran de 10 inch și 8 GB RAM

2.007 ori
<b>Cel mai accesibil Surface este aici și se numește Microsoft Surface Go; Are ecran de 10 inch și 8 GB RAM</b>După o perioadă de speculații iată că Microsoft lansează pe piață cel mai accesibil și mai mic Surface de pe piață, fiind vorba despre modelul intitulat Microsoft Surface Go. Acest device 2 în 1 vine echipat cu o diagonală de 10 inch și oferă

Se vorbește de multă vreme despre lansarea unei tablete Surface mai mică și mai accesibilă, o lansare ce vine pe neașteptate chiar astăzi din partea celor de la Microsoft. Noul produs este cunoscut sub denumirea de Microsoft Surface Go și compania IT îl promovează drept cel mai accesibil Surface de până acum, dar și drept cel mai mic din această gamă de dispozitive axate pe productivitate.

Microsoft Surface Go

Microsoft Surface Go pare a fi la prima vedere un soi de versiune mai mică a lui Surface Pro, dispozitiv ce ne aduce un ecran de 10 inch cu aspect 3:2 și rezoluție de 1800 x 1200 pixeli. La fel ca toate modelele din gamă și aceasta oferă un kickstand care poate fi plasat în tot soiul de unghiuri în funcție de modul de utilizare.

Are port USB-C 3.1 ce poate fi utilizat pentru încărcarea bateriei, dar și pentru output-ul semnalului video și a datelor către dispozitive externe, iar sistemul de operare ce rulează în cazul de față este desigur Windows 10. Surface Go vine echipat cu procesor dual-core Intel Pentium Gold 4415Y din generația a 7-a, un cipset pe care Microsoft l-a ales datorită echilibrului oferit între performanță, autonomie și proprietăți termice ce permit un design subțire fără cooler.

Ni se promit până la 9 ore de autonomie și aflăm că pentru moment este disponibil doar în variante Wi-Fi Only, urmând ca mai târziu în cursul acestui an să debuteze și o versiune LTE. Tableta are 4 sau 8 GB RAM, 64 GB de stocare eMMC sau 128 GB SSD și opțional se poate achiziționa o tastatură qwerty și un stylus.

Microsoft Surface Go debutează de astăzi la precomandă, iar livrările sunt programate să înceapă din august! Mai jos aveți detalii despre prețuri.

Prețuri Surface Go:

  • 4 GB RAM + 64 GB stocare - 400 dolari
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare - 550 dolari

Prețuri accesorii:

  • Cover tastatură Surface Go Type (negru) - 100 dolari
  • Cover tastatură Surface Go Type (alcantara) - 130 dolari
  • Mouse Surface Mobile - 35 dolari
  • Surface Pen - 100 dolari 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×