Nokia 6: Conectivitate cu vechiul microUSB 2.0, 4G-ul zboară

1.152 ori
<b>Nokia 6: Conectivitate cu vechiul microUSB 2.0, 4G-ul zboară</b>Nokia 6 se prezintă la testul de conectivitate cu deja vechiul port microUSB 2.0, dar cu suport USB OTG măcar. Are şi Bluetooth 4.1 şi WiFi a/b/g/n, plus NFC. Este un telefon dual SIM, care oferă suport 4G LTE de Categoria 4.

Nokia 6 se prezintă la testul de conectivitate cu deja vechiul port microUSB 2.0, dar cu suport USB OTG măcar. Are şi Bluetooth 4.1 şi WiFi a/b/g/n, plus NFC. Este un telefon dual SIM, care oferă suport 4G LTE de Categoria 4.

Asta înseamnă că pe hârtie ni se promit până la 150 Mbps la download şi 50 Mbps la upload. Avem şi jack audio, GPS şi Glonass, dar şi radio FM. Apelurile au avut volum destul de ridicat, iar claritatea ar fi acceptabilă dacă sunetul nu ar fi uşor metalic. Mi s-a părut şi că anularea zgomotului de fond putea fi mai eficientă, pentru a nu răzbate zgomotul din jur în apel.

Speedtest Nokia 6

Telefonul surprinde prin viteza de download, atingând un gigantic 142 Mbps via 4G, aproape de limita sa teoretică maximă, iar la upload avem 45 Mbps. Cred că stă mai bine şi decât Galaxy S9+, ceea ce e mare lucru. La WiFi avem 88 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, deci nici aici nu sta rău.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×