Nokia 5: Conectivitate cu viteze OK, dar doar microUSB e disponibil aici

644 ori
<b>Nokia 5: Conectivitate cu viteze OK, dar doar microUSB e disponibil aici</b>Nokia nu a făcut niciodată sacrificii la conectivitate şi la apeluri, doar are un statut mare de respectat. Acolo unde Motorola se laudă că a inventat telefonul, vine Nokia şi le răspunde "da, dar noi am inventat telefonul GSM".

Nokia nu a făcut niciodată sacrificii la conectivitate şi la apeluri, doar are un statut mare de respectat. Acolo unde Motorola se laudă că a inventat telefonul, vine Nokia şi le răspunde "da, dar noi am inventat telefonul GSM".

Nokia 5 rămâne totuşi cantonat în epoca microUSB, cu un port microUSB 2.0, dar cu OTG suportat. Are WiFi b/g/n, Bluetooth 4.1 şi suport pentru LTE Categoria 4. Vine cu GPS şi are un microfon excelent la apeluri. Toată lumea m-a auzit perfect mulţumită lui. Mai primim şi NFC şi două slot-uri SIM. Apelurile au avut claritate perfectă şi volum ridicat, deci numai de bine aici.

Speedtest Nokia 5

Am făcut şi un SpeedTest şi am atins 24 Mbps la download 4G şi 31 Mbps la upload, în vreme ce la testul WiFi am atins 82 Mbps la download şi 23 Mbps la upload. Parcă am fi putut sta mai bine la 4G zic eu... dar pentru preţul plătit e OK.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×