Nokia 5: Design mai arătos decât la Nokia 6

1.797 ori
<b>Nokia 5: Design mai arătos decât la Nokia 6</b>Dintre Nokia 3, Nokia 3310 2017, Nokia 6 şi Nokia 8, toate telefoanele testate de noi până acum, Nokia 8 a fost de departe cel mai arătos. Venind din urmă să îi fure coroana este un telefon care costă de 3 ori mai puţin, Nokia 5.

Dintre Nokia 3, Nokia 3310 2017, Nokia 6 şi Nokia 8, toate telefoanele testate de noi până acum, Nokia 8 a fost de departe cel mai arătos. Venind din urmă să îi fure coroana este un telefon care costă de 3 ori mai puţin, Nokia 5.

Este fabricat dintr-un singur bloc de aluminiu şi îmi aminteşte de primele generaţii de iPad, acelea cu margini în pantă. Se si simte la fel la atingere. Are construcţie premium, e foarte solid şi are aderenţă crescută. Măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte multişor, 160 de grame, pentru diagonala de 5.2 inch. Are panou 2.5D în zona frontală, arătos şi elegant la rândul său.

Acesta este un telefon destul de înalt pentru a fi comod la utilizarea cu o singură mână. Butoanele au feedback bun şi poate doar cel Home să fie puţin prea îngust pentru confort, mai ales la înregistrarea amprentei. Disponibil pe albastru, negru, argintiu şi "cupru", acesta este probabil telefonul pe care îl voi ţine minte drept asociat cu Nokia pentru anul 2017. Nu prea îi găsesc defecte la design.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×