Allview X4 Soul Infinity Plus: Design-ul cel mai arătos al unui telefon Allview Infinity

2.637 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity Plus: Design-ul cel mai arătos al unui telefon Allview Infinity</b>Am mai văzut ce poate tehnologia IML Art pe modelele Allview X4 Soul Infinity N şi L şi acum trecem la nivelul următor, cu Allview X4 Soul Infinity Plus. E cel mai arătos telefon Allview de până acum şi e compact de şocant.

Am mai văzut ce poate tehnologia IML Art pe modelele Allview X4 Soul Infinity N şi L şi acum trecem la nivelul următor, cu Allview X4 Soul Infinity Plus. E cel mai arătos telefon Allview de până acum şi e compact de şocant.

Rar am văzut un telefon cu ecran de 6 inch să cântărească doar 156 de grame. LG V30 cântăreşte 158 de grame iar Pixel 2 XL 175 de grame. Avem o ramă metalică solidă aici, un design la modă, cu aspect 18:9 şi panou 2.5D. Din fata telefonul arată ca un LG G6 şi din spate puţin ca un HTC U11, combo care nu cred că supăra pe nimeni, ba chiar încântă. Spatele e cam magnet de amprente şi grăsime, plus e foarte uşor de zgâriat.

Aderența e bună, datorită ramei metalice care iese puţin în relief. Butoanele răspund cu feedback solid la apăsare, iar utilizarea cu o singură mână se face uşor, chiar şi la această diagonală de 6 inch. Handsetul măsoară 8 mm în grosime şi vine cu protecţie din sticlă de safir pentru cameră. E un design atractiv, arătos, matur şi compact, dar atenţie la protecţia spatelui. O husă nu strică.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×