Huawei Nova 3e are un debut programat pentru data de 20 martie; Va fi un rebranding pentru P20 Lite

862 ori
<b>Huawei Nova 3e are un debut programat pentru data de 20 martie; Va fi un rebranding pentru P20 Lite</b>Pe data de 20 martie cei de la Huawei vor anunțat un prim telefon cu decupaj în ecran, dispozitiv ce va fi cunoscut sub denumirea de Huawei Nova 3e. Așa cum am aflat anterior, este vorba doar despre un rebranding pentru Huawei P20 Lite

În mod inedit cei de la Huawei au de gând să lanseze rebranding-ul lui Huawei P20 Lite pe piață înainte ca originalul să devină oficial, veste de care suntem informați prin intermediul unui teaser ajuns pe Weibo. Descoperim prin intermediul acestui material faptul că Huawei Nova 3e va fi introdus pe piața din China chiar pe 20 martie, adică cu fix o săptămână înainte de marea lansare a seriei P20.

Huawei Nova 3e

Informația cu privire la faptul că avem de-a face cu un rebranding pentru P20 Lite sosea cu ceva timp în urmă și asta chiar prin intermediul celebrului leaker Evan Blass care dezvăluia denumirea de față ce va fi utilizată în anumite regiuni din lume. Revenind la teaser observăm cum cei de la Huawei indică în mod subtil faptul că este vorba despre un decupaj în ecran.

Ca dotări acest produs ar urma să ne aducă un panou cu rezoluție Full HD+, un procesor octa-core Kirin 659, 4 GB de RAM și o cameră duală în spate. Probabil ca bateria de la interior să fie o unitate de 2900 mAh și ca în spate să regăsim și scanner-ul de amprente. Aflăm și prețul curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×