Nubia Z11 Mini: Conectivitate în grafic, viteze bune şi claritate OK

918 ori
<b>Nubia Z11 Mini: Conectivitate în grafic, viteze bune şi claritate OK</b>Nubia Z11 Mini nu are cel mai nou Android, dar are totuşi opţiuni moderne de conectivitate. Mă refer aici la USB Type-C evident, ceea ce nu e rău deloc pentru un telefon lansat primăvara trecută.

Nubia Z11 Mini nu are cel mai nou Android, dar are totuşi opţiuni moderne de conectivitate. Mă refer aici la USB Type-C evident, ceea ce nu e rău deloc pentru un telefon lansat primăvara trecută.

Mai primim şi WiFi 802.11 b/g/n/ac şi Bluetooth 4.1. Există şi 4G LTE (FDD/TDD), plus GPS, Glonass şi acesta este un smartphone dual SIM cu slot hibrid (poate găzdui şi un card microSD unul din slot-uri). VoLTE e de asemenea pe listă. Trecând la Dialer, el aduce funcţie de înregistrare a apelurilor, iar convorbirile se realizează cu anulare bună a zgomotului de fond, claritate bună şi volum ridicat.

Speedtest Nubia Z11 Mini

Şi semnalul e OK. Nu primim NFC aici, iar Nubia a folosit un microfon secundar pentru anularea zgomotului de fond. Am făcut evident şi un test de viteză, faimosul SpeedTest, în care am atins 150 Mbps la descărcări în WiFi şi 25 Mbps la upload. La 4G am atins 62 Mbps la download şi 46 Mbps la upload, deci stăm bine şi suntem în limitele mediei, ba chiar şi puţin peste.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×