Nubia N1: Conectivitate dual SIM, cu LTE şi apeluri bune

952 ori
<b>Nubia N1: Conectivitate dual SIM, cu LTE şi apeluri bune</b>Cu o baterie ce promite 60 de ore de convorbiri, ar fi păcat să nu ai convorbiri cristal pe Nubia N1, nu-i aşa? Ei bine terminalul are acum şi conectivitatea analizată de noi, ocazie cu care aflăm care sunt opţiunile puse la bătaie.

Cu o baterie ce promite 60 de ore de convorbiri, ar fi păcat să nu ai convorbiri cristal pe Nubia N1, nu-i aşa? Ei bine terminalul are acum şi conectivitatea analizată de noi, ocazie cu care aflăm care sunt opţiunile puse la bătaie.

Primim port USB Type-C, suport WiFi b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, LTE Categoria 6 şi VoLTE. Telefonul este unul dual SIM dual standby, iar unul dintre slot-uri este hibrid, putând fi folosit şi că slot microSD. Nubia N1 vine cu GPS şi fără NFC, în cazul în care vă întrebaţi. Dialerul vine cu funcţie de înregistrare a apelului, iar convorbirile s-au purtat cu volum ridicat şi claritate bună.

Speedtest ZTE Nubia N1

Semnalul nu a făcut vreo gafă şi anularea zgomotului de fond a fost OK. În ce priveşte viteza la download şi upload, am realizat un test prin SpeedTest şi am ajuns la 48 Mbps viteza de download WiFi şi 25 Mbps viteza upload. Trecând la 4G suntem la 46 Mbps la download şi 45 Mbps la upload. Ambele sunt în limitele normale şi nu descoperim vreun gremlin aici.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×