Încă o scăpare iPhone 8 indică faptul că Apple nu va folosi până la urmă un design cu scanner de amprente in spate

1.795 ori
<b>Încă o scăpare iPhone 8 indică faptul că Apple nu va folosi până la urmă un design cu scanner de amprente in spate</b>Deși la un moment dat o serie de schițe ne dezvăluiau faptul că iPhone 8 ar putea sosi cu un scanner de amprente amplasat în spate, iată că ultimele leak-uri infirmă această abordare de design. Astăzi vedem o carcasă destinată noului iDevice ce ne prezint

Nu cred că am văzut niciodată scăpări mai contradictorii pentru un telefon, cum sunt cele legate de iPhone 8. În primul rând nici numele nu e sigur, circulând şi iPhone Edition sau iPhone X, apoi mai nou telefonul era amânat cu câteva luni şi designul se schimbă săptămânal. Cel mai nou leak ne readuce spre o abordare mai arătoasă de look.

Husa iPhone 8

Surse de încredere afirmă mai nou că terminalul va avea un panou frontal 2.5D şi unul şi în spate, tot din sticlă. Între ele se află o ramă din oţel inoxidabil, iar în față vom găsi un ecran OLED cu un screen to body ratio impresionant. Un element pe care toate sursele îl repetă e faptul că Apple va renunţa la butonul Home fizic, iar scannerul de amprente se va regăsi în panoul frontal, în nici un caz în spate, cum arătau unele scăpări la un moment dat.

Dacă ne luăm după fotografia cu husa de mai sus, acolo unde nu e nici urmă de decupaj în spate, aţi scăpat de designul pe care toată lumea părea că îl urăşte. Utilizatorul Twitter KK Sneak Leaks a postat această fotografie, ce lasă şi loc de ambiguitate pentru cameră. Cel mai probabil decupajul poate fi destinat pentru o cameră duală orientată orizontal, dar mai degrabă e vorba despre o poziţionare verticală a senzorilor.

A se remarca şi cele două grile de jos pentru difuzoare şi cât de îngust pare să fie corpul viitorului terminal, cel puţin la prima vedere. Aşteptaţi-vă la alte rotiri la 90 sau chiar 180 de grade în următoarele luni. Nimic nu e sigur!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×