QuickMobile aduce la vânzare smartphone-ul OnePlus 3T în varianta cu 64 GB de stocare

3.087 ori
<b>QuickMobile aduce la vânzare smartphone-ul OnePlus 3T în varianta cu 64 GB de stocare</b>De puțin timp cei de la OnePlus au dat și startul vânzărilor de terminale OnePlus 3T pe plan european, România fiind una dintre țările de unde acest produs poate fi comandat. De astăzi el ajung și în oferta celor de la QuickMobile.ro care afișează

Așa cum v-am informat și noi de curând, cei de la OnePlus au dat startul vânzărilor de terminale OnePlus 3T pe piața europeană, România fiind una dintre țările de unde acest produs poate fi comandat. Dacă ideea de a-l comanda în acest mod nu vă sună prea bine, aflați că puteți găsi smartphone-ul cu 6 GB memorie RAM și la cei de la QuickMobile.ro, magazin ce comercializează varianta cu 64 GB de stocare în nuanța Gun Metal. 

OnePlus 3t

Ca principale diferențe față de versiunea standard, OnePlus 3T ne încântă cu al său procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, prin camera foto selfie de 16 megapixeli și prin bateria mai generoasă a cărei capacitate crește de la 3000 la 3.400 mAh. Restul dotărilor rămân neschimbate, până și display-ul de 5.5 inch cu tehnologie Optic AMOLED fiind păstrat aici.

OnePlus 3T

Punem pe listă și scanner-ul de amprente, camera foto principală de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optică ce poate filma la rezoluție 2160p și portul USB Type-C care vine cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Pe OnePlus 3T îl puteți comanda de pe QuickMobile la prețul de 2.499 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×