Lenovo lansează Moto Z în România, smartphone cu accesorii modulare foto, audio, proiector şi multe altele

1.502 ori
<b>Lenovo lansează Moto Z în România, smartphone cu accesorii modulare foto, audio, proiector şi multe altele</b>Astăzi pe data de 6 decembrie, Lenovo România a anunțat în cadrul unui eveniment lansarea terminalelor Moto Z pe piața locală, smartphone-uri modulare ce se remarcă și prin dotările de top aduse la pachet. Avem de-a face cu numeroase accesorii disponibile

Azi, în cadrul unui eveniment desfăşurat la clubul Alt Shift în Bucureşti, Lenovo a lansat telefonul Moto Z, împreună cu accesoriile sale modulare. Evenimentul a avut şi participarea celor de la Orange România, care vor vinde telefonul şi accesoriile sale în perioada următoare, inclusiv la abonament.

Motorola Moto Z

Am aflat că terminalul în sine la liber costă în jur de 3.000 lei, un modul foto Hasselblad costă aproximativ 300 de dolari şi am văzut în acţiune şi modulul cu proiector, cel JBL cu două difuzoare puternice sau pe cel cu extra baterie, care de altfel a fost anunţat şi internaţional recent. Lansarea a implicat un discurs scurt al reprezentanţilor Lenovo şi Orange România, apoi o sesiune hands on şi întreaga încăpere a fost compartimentată în “module”, dacă pot spune astfel.

Motorola Moto Z

În secţiunea centrală puteam testa modulul Hasselblad ataşat la Moto Z, făcând fotografii unor figurine în miniatură, cu şansa de a câştiga "o super bomboană", cum a spus oficialul Lenovo. Apoi în altă încăpere era dat la maxim volum unui Moto Z cu modul JBL ataşat şi auzeam sunetele unei zile normale de lucru, de la sonerie şi turnat de cafea, la păsări şi trafic.

Motorola Moto Z

În cele din urmă, în altă cameră am văzut doi tineri actori, care priveau un film Transformers pe proiectorul ataşat la telefon, cu popcorn şi suc lângă şi relaxaţi pe o canapea. A existat şi o secţiune unde ni se prezenta un time lapse de 6 ore înregistrat de Moto Z, atunci când avea modulul cu extra baterie ataşat. A fost o abordare artsy şi originală, însoţită de degajare şi relaxare, Moto Z primind un adevărat debut de flagship la noi.

Aflaţi că începând cu 7 decembrie 2016, Moto Z este disponibil exclusiv în reţeaua Orange şi pe orange.ro, la preţul de 229 euro, cu abonament Orange Me 42 pe 24 de luni. Până pe 31 decembrie 2016, Orange oferă şi 50% discount pentru orice modul Moto Mods cumpărat cu telefonul. Aici gasiti specificațiile complete ale telefonului. 

Iată și un prim preț pentru acest model comercializat de către cei de la QuickMobile:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×