Orange oferă până la 20% reducere la telefoane si accesorii cu ocazia caniculei de afară; Iată ofertele!

1.601 ori
<b>Orange oferă până la 20% reducere la telefoane si accesorii cu ocazia caniculei de afară; Iată ofertele!</b>Caldura de afară este benefică pentru cei care au în plan achiziția unui smartphone și asta pentru că cei de la Orange oferă discount-uri semnificative în funcție de gradele afișate în termometre. Spre exemplu astăzi avem câteva produse foarte

Pentru că s-a anunţat cod roşu de canicula pentru următoarele zile Orange România a revenit la celebra sa ofertă care scade procente din preţuri la fiecare grad extra peste 20 de grade Celsius. Hai să vedem care sunt cele mai fierbinţi reduceri ale momentului.

Cum temperaturile cresc până la 40 de grade zilele viitoare, atunci şi reducerile ar urma să fie până la 20% pentru telefoane, accesorii şi gadgeturi în magazinul online Orange. Astfel, un telefon Huawei P9 Lite (2017) ajunge de la 59 de euro cu abonament Orange Me 18 la 47.2 euro, la care se mai aplică şi reducerea Hot Summer pentru un discount de 20%. Practic scădeţi sub 40 de euro pentru acest telefon.

Samsung Galaxy S7 Edge, care deja este de 103.2 euro cu abonament Orange Me 43 va mai pierde şi el 20% de îndată ce se semnalează 40 de grade afară. Varianta cu muchii curbate a flagship-ului de anul trecut încă se ţine foarte bine, mai ales la baterie şi look. În zona entry level îl avem pe ZTE Blade L110, un telefon dual SIM cu preţ de 7.2 euro cu Orange Me 8, plus reducerea de 20%.

Găsiţi aici mai multe oferte, cu telefoane Alcatel şi HTC de asemenea incluse, plus carduri SD, ceasuri inteligente şi tablete.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×