Orange vine cu reduceri speciale de Halloween; se oferă discount dublul valorii abonamentului ales

1.362 ori
<b>Orange vine cu reduceri speciale de Halloween; se oferă discount dublul valorii abonamentului ales</b>Cum Halloween-ul ne bate la ușă înseamnă că și ofertele din partea operatorilor și a retailerilor încep să se înmulțească. De astăzi și Orange România vine cu o campanie de acest tip care presupune oferirea unui discount pentru achiziția

Pe data de 31 octombrie se va sărbători Halloween-ul, ocazie numai bună pentru retaileri și operatori de a ne propune tot soiul de reduceri și promoții speciale. Chiar Orange România a dat de curând startul unei asemenea oferte ce sună foarte bine pentru persoanele care aveau oricum în plan achiziționarea unui telefon la abonament sau prelungirea planului tarifar actual.

Orange Halloween

Astfel, în perioada 16 octombrie - 1 noiembrie, dublul valorii abonamentului ales se va transforma într-o reducere pentru telefonul urmărit. Dacă sunteți și în căutarea de accesorii, operatorul oferă un discount 20% la o serie de produse selecționate. Oferta se aplică la activarea sau prelungirea unui abonament pe 24 luni, în limita stocului disponibil.

Orange Halloween

Sunt disponibile numeroase telefoane în această ofertă de Halloween, printre ele numărându-se Huawei P9 Lite (2017) la 99 euro cu abonamen Orange Me 15, Huawei P10 la 0 euro împreună cu abonament Orange Me 43, dar și Samsung Galaxy A3 (2017) care este vândut pentru suma de 139 euro alături de abonamentul Orange Me 15.

Întreaga colecție de produse incluse în campanie poate fi verificată de aici până pe 1 noiembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×