Pentru doar 400 lei, Xiaomi Redmi 4A oferă un display HD de 5 inch, 2 GB RAM și o baterie de 3120 mAh!

2.161 ori
<b>Pentru doar 400 lei, Xiaomi Redmi 4A oferă un display HD de 5 inch, 2 GB RAM și o baterie de 3120 mAh!</b>Cei de la GearBest.com tocmai ce au dat startul unei noi campanii de reduceri flash ce va fi desfășurată timp de 96 ore. Avem aici incluse numeroase smartphone-uri cu prețuri speciale, modele printre care îl regăsim și pe Xiaomi Redmi 4A, telefon

Retailerul chinez GearBest.com dă astăzi startul unei noi campanii de vânzări flash, fiind vorba în cazul de față despre o promoție ce va fi desfășurată timp de 96 ore. Avem numeroase produse listate în oferta magazinului, de la nelipsitele smartphone-uri și până la gadget-uri precum routere wireless, drone și chiar sisteme de monitorizat evoluția plantelor și nivelul de umiditate. 

Xiaomi Redmi 4A

Noi ne concentrăm însă pe smartphone-uri, modelul care ne atrage atenția astăzi fiind nimeni altul decât Xiaomi Redmi 4A. Telefonul vine într-o carcasă unibody metalică și aduce o dotare care începe încet-încet să dispară de pe smartphone-urile actuale. Este vorba despre un emițător infraroșu ce se va dovedi a fi foarte util pentru controlul televizorului și a unor alte aparate electronice ce suportă acest standard.

Xiaomi Redmi 4A

Cât despre celelalte dotări hardware, avem aici parte de un display de 5 inch cu rezoluție HD, de un procesor Qualcomm Snapdragon 425 și de 2 GB RAM. Primim 16 GB de stocare + slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și un senzor selfie de 5 megapixeli.

La interior avem o baterie de 3120 mAh și trebuie menționat faptul că telefonul este unul dual-SIM. Xiaomi Redmi 4A costă doar 95.99 dolari pe GearBest.com în aceste zile, prețul fiind destinat acelor utilizatori ce s-au abonat la newsletter. Iată și alte promoții de care puteți profita:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×