Samsung Display publică o serie de clipuri video în care pare a fi prezentat nimeni altul decât Galaxy S8

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.562 ori
<b>Samsung Display publică o serie de clipuri video în care pare a fi prezentat nimeni altul decât Galaxy S8</b>Am văzut numeroase materiale foto ce ni-l prezentau pe Samsung Galaxy S8, dar astăzi vedem și o reprezentare a produsului prin intermediul unor clipuri video ce provin chiar de la Samsung Display. În cele două clipuri remarcăm un smartphone cu panou

Numeroase imagini și randări ce ni-l prezentau pe așa-zisul Samsung Galaxy S8 și-au tot făcut apariția în ultima vreme, iar astăzi avem ocazia să aruncăm o privire și asupra unor prime clipuri video în care pare a ne fi dezvăluit noul flagship. Clipurile vin chiar din partea celor de la Samsung Display și acestea au ca scop promovarea tehnologiei Super AMOLED populară pentru culorile vii pe care le oferă.

În materialele video cu pricina vedem reprezentat un smartphone cu muchii foarte subțiri, detaliu ce ne duce din start cu gândul la Galaxy S8. Dacă până acum în scăpările de imagini remarcam doar modelul cu display curbat, aici avem mai degrabă acea variantă 'clasică' să spunem, cea care vine cu display plat.

Putem considera aceste clipuri Samsung Display drept o confirmare a faptului că într-adevăr noul flagship al companiei sud-coreene va oferi un display edge-to-edge, renunțând totodată și la butonul home fizic. Un lucru la care tot mă gândesc este unde se va afla scanner-ul de amprente. Să fie vorba despre acea tehnologie Synaptics ce permite amplasarea senzorului sub sticlă?

 

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×