Xiaomi Mi Pad 3 se dezvăluie complet prin intermediul unor slide-uri oficiale; vine cu display de 9.7 inch, 8 GB RAM și procesor Intel M

1.827 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 3 se dezvăluie complet prin intermediul unor slide-uri oficiale; vine cu display de 9.7 inch, 8 GB RAM și procesor Intel M</b>Deși eram concentrați mai degrabă către lansarea lui Xiaomi Mi 5c, se pare că producătorul chinez mai are suprize pregătite pentru noi. Această surpriză va sosi sub forma tabletei Xiaomi Mi Pad 3 care astăzi își dezvăluie mare parte dintre dotări prin

În vreme ce atenția ne este concetrată mai degrabă pe lansarea lui Xiaomi Mi 5c, iată că firma chineză are și alte suprize pentru noi în perioada imediat următoare. Această surpriză va veni sub forma tabletei Xiaomi Mi Pad 3 ce astăzi ni se dezvăluie complet prin intermediul unor slide-uri cu iz oficial ce tocmai și-au făcut apariția în mediul online. Vedem și imagini cu noua tabletă care la prima vedere pare a fi un rival serios pentru iPad Pro 9.7.

Xiaomi Mi Pad 3

Ei bine, aflăm că această viitoare tabletă va sosi cu display de 9.7 inch (rezoluție 2048 x 1536 pixeli), cu un procesor Intel Core m3-7Y30 tactat la o frecvență de 2.3 GHz, cu 8 GB memorie RAM LPDDR3 și cu 128 GB sau 256 GB de stocare flash eMMC. Posibil ca slotul microSD să lipsească din ecuație, dar memoria disponibilă este mai mult decât suficientă.

Xiaomi Mi PAD 3

La interiorul carcasei metalice ce cântărește doar 380 grame și care măsoară 6.08 mm în grosime vom regăsi o baterie de 8290 mAh ce beneficiază de suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Vom mai avea o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și Windows 10 ca sistem de operare preinstalat din fabrică. 

De asemenea, aflăm că tableta va primi și un accesoriu special de tip tastatură dock cu preț de doar 15 dolari. Iese la iveală și faptul că modelul cu 128 GB spațiu de stocare flash va fi vândut la un preț de 289 dolari, pe când varianta superioară cu 256 GB de stocare va purta un preț de 332 dolari. Aceste slide-uri de prezentare par cu siguranță a fi oficiale, dar rămâne să ne convingem foarte curând dacă într-adevăr tableta Mi Pad 3 va opta pentru asemenea dotări hardware sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×