Unde a dispărut scannerul de amprente de pe Samsung Galaxy S8?

11.143 ori
<b>Unde a dispărut scannerul de amprente de pe Samsung Galaxy S8?</b>De câţiva ani în coace, dezideratul edge-to-edge a devenit obsesie în rândul celor care se trezesc şi se culca urmărind noutăţile tehnologice ce au în centru telefonia mobila. Producătorii, evident, trebuie să fie cu urechile ciulite şi ageri în a produce

De câţiva ani încoace, dezideratul edge-to-edge a devenit obsesie în rândul celor care se trezesc şi se culcă urmărind noutăţile tehnologice, "divizia mobilă". Producătorii, evident, trebuie să fie cu urechile ciulite şi ageri în a produce ceea ce cere piaţa, iar în acest context, aşa cum aţi observat, au început să apară telefoane ca Sharp Aquos Crystal, Samsung Galaxy Edge, sau mai nou, Xiaomi Mi Mix.

Dar hai să nu va mai ţin în corzi! Probabil aţi observat că scăpările cu Galaxy S8 ne prezintă un telefon cu o proporţie ecran/corp foarte generoasă, iar acest lucru se datorează şi renunţării de către Samsung la iconicul buton home frontal. Cum nici pe spate nu se prefigurează a fi vreun element ce ar putea ascunde scannerul de amprente, iar Samsung nu îşi permite să renunţe la această tehnologie de vreme ce Google o consideră ca fiind o funcţie de bază şi o tratează ca atare, oare unde e ascuns totuși acest senzor?

Ei bine, avem două posibilităţi! Ori e sub ecran, integrat în bara de jos, iar în acest caz mai mult ca sigur avem un senzor optic, probabil FS9100 produs Synaptics, ori unul ultrasonic (versiune mai plauzibilă), iar în acest caz respectivul senzor va putea fi integrat direct în display.

Ambele tehnologii sunt noi ca mod de integrare, deci ar fi bine ca Samsung să le fi testat minuţios înainte de a le folosi, nu de alta, dar un fail nu prea le lipseşte! Cert e că S8, fără butonul home fizic, arată spectaculos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×