Phablet-ul LeEco Le MAX 2 costă acum sub 200 dolari; avem și alte reduceri speciale din partea unui retailer chinez

1.670 ori
<b>Phablet-ul LeEco Le MAX 2 costă acum sub 200 dolari; avem și alte reduceri speciale din partea unui retailer chinez</b>Promoțiile marca GearBest.com continuă și astăzi, zi în care phablet-ul LeEco Le Max 2 poate fi achiziționat pentru suma de doar 845 lei. El oferă 4 GB RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, o cameră foto principală de 21 megapixeli ce poate filma

Luna ianuarie este marcată de numeroase lansări de smartphone-uri, lucru ce reprezintă o ocazie cum nu se poate mai bună de a achiziționa un smartphone de top lansat de-a lungul anului 2016. Fix asemenea terminale sunt incluse astăzi în oferta celor de la GearBest, retailer de origine chineză ce vine cu prețuri speciale pentru acei utilizatori ce s-au abonat la newsletter.

LeEco Le Max 2

Cel mai atractiv handset pe care l-am găsit în oferta magazinului este de departe LeEco Le Max 2, telefon care a primit recenzie aici la Mobilissimo și care poate fi achiziționat acum pentru fix 199.99 dolari ~ adică aproximativ 845 lei. Suma aceasta ne va aduce un smartphone echipat cu display Quad HD de 5.7 inch, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB memorie RAM.

LeEco Le MAX 2

Lista de dotări mai include o cameră foto principală de 21 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K Ultra HD, un senzor selfie de 8 megapixeli și un scanner de amprente. LeEco Le Max 2 aduce și port USB Type-C, conectivitate 4G LTE, o baterie de 3100 și 32 GB de stocare flash - din păcate fără slot microSD (acesta fiind probabil și cel mai mare neajuns de aici). 

După cum precizam mai sus, GearBest are și alte promoții la fel de interesante cum este cazul lui Xiaomi Redmi 3S - telefon cu 3 GB RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 430 și scanner de amprente ce costă acum doar 138.99 dolari. Nici suma de 179.99 dolari asociată lui Vernee Apollo Lite nu sună deloc rău ținând cont de dotările hardware pe care le oferă la pachet. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×