Tabletele 2 în 1 cu procesoare Intel primesc reduceri atractive din partea unui retailer; iată câteva recomandări!

1.020 ori
<b>Tabletele 2 în 1 cu procesoare Intel primesc reduceri atractive din partea unui retailer; iată câteva recomandări!</b>În acest moment tabletele de tip hibrid 2 în 1 sunt la mare căutare pe piață, și asta pentru că oferă atât portabilitate, cât și funcții de productivitate atunci când sunt utilizate alături de o tastatură dock. Mare parte dintre acestea aduc și configuraț

Cu toate că cererea de tablete nu mai este atât de mare ca acum 2 ani să spunem, aceste dispozitive continuă a fi prezente pe piață, iar producătorii vin cu fel și fel de idei pentru a atrage atenția publicului. În acest moment cel mai popular format de tabletă este cel de tip hibrid 2 în 1 - modele ce aduc un conector special pentru atașarea unei tastaturi qwerty dock și permit astfel transformarea dispozitivul și într-un notebook la nevoie.

Optând pentru un asemenea model avem posibilitatea de a utiliza produsul atât în modul tabletă la nevoie, cât și în cel notebook pentru acele cazuri în care suntem nevoiți să edităm documente Office, sau realiza prezentări. Aruncăm astăzi o privire asupra unor tablete de acest tip - modele cu procesoare Intel la interior ce beneficiază de reduceri speciale din partea retailerului chinez GearBest.com. 

Teclast Tbook 16 Pro

Teclast TBook 16 Pro

Printre aceste tablete avem și modelul Teclast Tbook 16 Pro - un model arătos ce ne aduce un display de 11.6 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli și tehnologie IPS. Avem un procesor quad-core Intel Atom Cherry Trail Z8300 pe 64-bit ce este tactat la o frecvență de 1.44 GHz, 4 GB memorie RAM DDR3L pentru un sistem avansat de multitasking și o capacitate de stocare de 64 GB.

Există totodată și un slot microSD aici, o cameră foto principală de 2 megapixeli, un port HDMI, Bluetooth 4.0 și o configurație dual-boot compus din Android 5.1 Lollipop și Windows 10. Tableta de față este disponibilă acum la un preț de doar 209.99 dolari ~ adică 830 lei.

Chuwi VI10 Plus

Chuwi VI10 Plus

De asemenea, avem în oferta celor de la GearBest și tableta Chuwi VI10 Plus - terminal care rulează din fabrică sistemul de operare Remix OS 2.0. Această platformă este practic un Android puternic customizat pentru a putea fi utilizat de minune și în modul notebook, având câteva trăsături specifice lui Windows precum taskbar-ul. La nevoie însă, vom putea realiza procesul de flash pentru instalarea unei configurații dual-boot.

Ca dotări avem în cazul de față un display de 10.8 inch cu rezoluție Full HD, un procesor quad-core Intel Z8300 de 1.44 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un slot microSD. Tableta ne oferă output HDMI, o cameră foto principală de 2 megapixeli, cât și un senzor frontal de 2 megapixeli. Chuwi VI10 Plus costă doar 129.99 dolari în perioada campaniei promoționale ce se desfășoară între 12 și 17 septembrie.

Puteți comanda unul dintre cele două dispozitive mai sus prezentate de aici, sau verifica și celelalte modele pe care GearBest.com ni le propune astăzi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×