Xiaomi Mi 5s Plus primește o reducere foarte atractivă din partea unui retailer chinez; costă 1.713 lei acum!

1.489 ori
<b>Xiaomi Mi 5s Plus primește o reducere foarte atractivă din partea unui retailer chinez; costă 1.713 lei acum!</b>Phablet-ul Xiaomi Mi 5s Plus este cu siguranță o alternativă foarte bună de luat în calcul la Note 7, asta în situația în care stylus-ul nu vă lipsește. Pe lângă pachetul hardware de top, o reducere proaspăt primită îl face pe Mi 5s Plus și mai interesant

EverBuying.net este magazinul ce astăzi ne atrage atenția printr-o reducere foarte bună aplicată phablet-ului Xiaomi Mi 5s Plus. El poate fi achiziționat pentru suma de doar 405.99 dolari ~ 1.713 lei. Este vorba despre un discount de aproximativ 65 dolari ce vine sub forma unui cupon pe care îl veți introduce în secțiunea de comandă de pe site. Codul cu pricina este următorul - EBIMI5S - și aflați că doar 50 utilizatori vor putea beneficia de acest preț special.

Xiaomi Mi 5s Plus

Telefonul de aici poate fi considerat o alternativă foarte bună la Samsung Galaxy Note 7, asta în situația în care stylus-ul S-Pen nu vă lipsește. Primim un display de 5.7 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie IPS, puternicul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la 2.35 GHz și 4 GB memorie RAM.

Xiaomi Mi 5s Plus

Avem la dispoziție 64 GB de stocare flash, o cameră foto duală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0, bliț dual-tone, autofocus și suport pentru captură video la 2160p@30fps, respectiv un senzor frontal de 4 megapixeli ce poate filma 1080p. Xiaomi Mi 5s Plus vine cu o baterie de 3800 mAh la interior, cu 4G LTE, Wi-Fi, port USB Type-C și jack audio 3.5 mm.

La nivel software întâlnim sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de interfața MIUI 8.0. Suma de doar 1.713 lei sună cu siguranță atractivă pusă în raport cu specificațiile pe care le primim la bordul acestui telefon pe care îl puteți comanda chiar acum de pe EverBuying.net. Acest retailer organizează în acest moment și o campanie specială de reduceri pe care o puteți consulta de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×