Phablet cu display QHD de 6 inch, procesor octa-core și 3 GB RAM la doar 465 lei? Există și se numește PPTV King 7S

1.572 ori
<b>Phablet cu display QHD de 6 inch, procesor octa-core și 3 GB RAM la doar 465 lei? Există și se numește PPTV King 7S</b>Acum că până și ziua oficială de Black Friday a trecut, este vremea să ne îndreptăm atenția către o altă 'sărbătoare' a reducerilor numită Cyber Monday. Spre deosebire de Black Friday ce este organizat atât în magazinele online, cât și în cele fizice

A trecut și ziua oficială de Black Friday (28 noiembrie), dar acum ne îndreptăm atenția către o altă promoție numită Cyber Monday - aceasta fiind asociată vânzărilor strict realizate în mediul online. Și în China există retaileri precum GearBest.com ce organizează asemenea campanii speciale, magazinul de față oferindu-ne smartphone-uri, tablete dar și alte gadget-uri interesante la prețuri foarte bune.

PPTV King 7s

Noi am dat de un phablet din această categorie, model al cărui nume este PPTV King 7S. Deși nu suntem familiarizați cu produsele acestei companii, trebuie să recunoaștem că smartphone-ul de față arată și se prezintă mai mult decât bine la capitolul dotări hardware. În plus, prețul este cum nu se poate mai bun - doar 109.99 dolari, adică în jur de 465 lei.

PPTV King 7s

Pentru această sumă, telefonul ne aduce un display de 6 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor octa-core MediaTek Helio X10 de 2.0 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Avem bineînțeles și un slot pentru carduri microSD la pachet, iar pentru fotografierea selfie ni se pune la dispoziție un senzor frontal de 8 megapixeli.

PPTV king 7s

PPTV King 7S ne mai aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli, conectivitate 4G LTE, suport pentru două cartele SIM și o baterie de 3610 mAh. Singurul neajuns la acest device pare a fi faptul că primim Android 5.1 Lollipop la pachet, suportul software fiind veriga slabă din ecuație. Cu toate acestea, pentru doar 465 lei, telefonul de față își merită banii, mai ales dacă sunteți în căutarea unui smartphone numai bun pentru vizionat clipuri video și consum multimedia.

Îl găsiți chiar aici în oferta GearBest.com de Cyber Monday!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×