Huawei Mate 9 vine cu display FHD de 5.9 inch, cameră duală Leica și 4 GB RAM; vedem noi fotografii!

1.448 ori
<b>Huawei Mate 9 vine cu display FHD de 5.9 inch, cameră duală Leica și 4 GB RAM; vedem noi fotografii!</b>Pe data de 3 noiembrie va fi lansat oficial și phablet-ul Huawei Mate 9 - terminal mult așteptat de către public ce aparent va sosi în două variante diferite. Una dintre acestea ar avea un display standard, pe când modelul celălalt urmează a adopta un

Doar două zile rămase până la debutul lui Huawei Mate 9, și iată că noi fotografii cu acest handset se afișează în mediul online, de această dată fiind vorba despre materiale sosite din partea unui site finlandez. Aceștia precizează faptul că telefonul adoptă noua interfață EMUI 5.0 bazată pe Android 7.0 Nougat și faptul că avem de-a face la pachet cu un display standard de 5.9 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Primim 4 GB memorie RAM, o capacitate de stocare de 64 GB și suport pentru carduri microSD de până la 256 GB. Din fotografii remarcăm și faptul că într-adevăr telefonul sosește cu o cameră duală cu optică Leica. Acest modul este compus dintr-un senzor principal de 20 megapixeli și unul secundar de 12 megapixeli, sistemul fiind cel mai probabil similar cu cel întâlnit pe Huawei P9 și P9 Plus.

Asta înseamnă cu unul dintre senzori va fi alb-negru și ne va ajuta astfel la obținerea unor imagini mult mai luminoase prin combinarea a două fotografii realizate în același timp (una alb-negru, cealaltă color). De asemenea, vom avea și posibilitatea de a regla punctul de focalizare în fotografiile noastre. 

După cum au indicat și zvonurile din ultima vreme, Huawei ar putea prezenta și o variantă Pro cu display curbat în stil Note 7, model al cărui preț ar putea ajunge la 1300 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×