Preț și disponibilitate Huawei Mate X în România

5.130 ori
<b>Preț și disponibilitate Huawei Mate X în România</b>După ce în urmă cu doar câteva săptămâni vă dezvăluiam suma la care era listat la precomandă smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold, astăzi este momentul să aflăm împreună care este prețul lui Huawei Mate X

UPDATE 4-11-2019: După amânări peste amânări iată că pliabilul Huawei Mate X ajunge la vânzare și pe plan local, retaileri precum evoMAG.ro listând device-ul în regim de precomandă. Prețul este desigur unul uriaș și îl aflați din tabelul de mai jos! 

ARTICOL INIȚIAL 19-03-2019: 

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni vă dezvăluiam suma la care era listat la precomandă smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold, astăzi este momentul să aflăm împreună care este prețul lui Huawei Mate X. Acesta este tot un terminal pliabil și mulți apreciază formatul său cu toate că are asociat un preț recomandat mult mai mare și anume de 2300 euro (prețul dezvăluit de producător).

Huawei Mate X

Astăzi îl vedem listat în oferta unui retailer și punem astfel la cale un articol de tip Preț și Disponibilitate pe seama căruia veți afla la ce preț se vinde și când încep livrările propriu-zise. Spre deosebire de Galaxy Fold ce va fi disponibil la precomandă abia din data de 3 mai, modelul Huawei de față poate fi achiziționat în regim de precomandă urmând ca livrările să se onoreze din luna mai. 

Huawei Mate X, prețuri în România:

 

Preț

Disponibilitate
Altex  
eMAG  
Euro GSM  
evoMAG13.699 lei*Precomandă
PC Garage   
QuickMobile   
Orange  
Digi Mobil    
Vodafone  

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Acest smartphone are un singur ecran pliabil cu diagonală de 8 inch atunci când este deschis, respectiv 6.6 inch atunci când este pliat - panoul fiind de tip AMOLED. Vine cu procesor Kirin 980 la pachet, 8 GB RAM, 512 GB spațiu de stocare flash, baterie de 4500 mAh cu încărcare la 55W și un scanner de amprente plasat lateral.

Huawei Mate X include o cameră cvadruplă compusă dintr-un senzor principal de 40 mpx (f/1.8) + 16 mpx (ultrawide) + 8 mpx (telephoto) + senzor Time of Flight 3D. Toate aceste dotări sosesc pe un smartphone cu grosime de 5.4 mm atunci când este deschis, respectiv 11 mm când este pliat. Greutatea este de 295 grame și vine doar pe o nuanță de albastru închis.

 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×