Laptop-ul Xiaomi Mi Air primește un super discount din partea GearBest; Iată cum poți profita de ofertă

1.259 ori
<b>Laptop-ul Xiaomi Mi Air primește un super discount din partea GearBest; Iată cum poți profita de ofertă</b>Reducerile se țin lanț pe GearBest.com, site care astăzi vine cu două recomandări din zona de laptop-uri, acolo unde avem parte de două modele marca Xiaomi. Acestea beneficiază de reduceri generoase de peste 300 dolari și tot ce aveți de făcut

În cadrul campaniei de 11.11 cei de la GearBest vin și cu o oferă specială ce implică oferirea de super-reduceri atunci când cumpărătorii depun un avans modest. Fix despre această posibilitate de achiziție vorbim astăzi când retailerul ne propune două laptop-uri marca Xiaomi cu design deosebit și procesore Intel Core i din generația a 8-a. Despre ce modele este vorba și care sunt prețurile aflați în continuare!

Xiaomi Mi Notebook Air (i3-8130U)

Xiaomi Mi Notebook Air

Prima variantă de laptop aflată pe listă se numește Xiaomi Mi Air și este vorba despre un produs ce vine echipat cu ecran Full HD de 13.3 inch, procesor quad-core Intel Core i3-8130U de 2.2 GHz și 8 GB de RAM DDR4. Are 128 GB de stocare SSD, cameră frontală HD pentru apeluri video, output HDMI, dar și soluția grafică Intel HD Graphics 620 utilă pentru rularea de aplicații și streaming video.

Deși în mod normal produsul costă 999 dolari, odată ce veți depune un avans de 10 dolari veți primi ulterior un cod de reducere de 310 dolari. Astfel prețul final pe care îl aveți de plătit este de 689.99 dolari.

Xiaomi Mi Notebook Air (i5-8250U)

Xiaomi Mi Notebook Air

Tot pe lista de recomandări avem și varianta cu procesor Intel Core i5-8250U a laptop-ului Xiaomi Mi AIR, versiune care ajunge să coste cu doar 10 dolari mai mult decât modelul de mai sus. Avem aici același ecran de 13.3 inch cu rezoluție Full HD, soluția grafică Intel HD Graphics 620, 8 GB RAM DDR4 și 256 GB de stocare SSD. Se oferă Wi-Fi dual-band, cameră web HD și output HDMI.

Acest laptop rulează tot Windows 10, iar prețul este de numai 699.99 dolari dacă depuneți inițial un avans de 10 dolari. Detaliile complete despre ofertă le găsiți pe GearBest.com, iar pentru mai multe reduceri vă invităm să accesați campania retailerului de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×