UMi va oferi în decembrie actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru 3 modele din gamă; iată care sunt acestea!

1.595 ori
<b>UMi va oferi în decembrie actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru 3 modele din gamă; iată care sunt acestea!</b>În ultimul timp producătorii chinezi de smartphone-uri au început să-și mute focusul și către suportul software oferit către clienți, companii precum UMi ce astăzi anunță programul de actualizări la noul release Android 7.0 Nougat. Pentru început vor

Un detaliu pe care și voi l-ați remarcat probabil în ultimul timp este acela că producătorii chinezi au început să-și îndrepte focusul și către partea de suport software. UMi este una dintre aceste companii ce astăzi are un anunț foarte important de făcut pentru clienții actuali, dar și pentru acei utilizatori ce decid ca în perioada următoare să achiziționeze un smartphone din portofoliul de produse disponibil pe piață.

UMi

Mai precis, UMi dezvăluie astăzi programul de actualizări la Android 7.0 Nougat pentru o serie de terminale din gamă, pentru început aflându-se pe listă modele ca UMi Super, UMi Max și UMi Plus. Toate acestea vor primi update-ul la noua versiune software Android chiar pe data de 24 decembrie - un adevărat cadou de Crăciun putem spune.

Compania ține să precizeze totodată și faptul că în această perioadă există o serie de reduceri speciale pentru cele 3 modele aflate pe lista de actualizare. Iată și prețurile:

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×