Elephone C1 Max va rula Android 7.0 Nougat din fabrică; iată ce beneficii aduce acest release

1.188 ori
<b>Elephone C1 Max va rula Android 7.0 Nougat din fabrică; iată ce beneficii aduce acest release</b>Phablet-ul Elephone C1 Max se pregătește de lansare și noi aflăm între timp câteva detalii interesante despre beneficiile pe care sistemul de operare Android 7.0 Nougat le va aduce la pachet, acest release fiind preinstalat pe smartphone din fabrică.

Pe lângă pachetul hardware de top, viitorul phablet Elephone C1 Max va aduce și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică, acesta fiind cu siguranță un motiv care va contribui serios la posibila achiziția a sa. Pentru că acest release vine cu o serie de noutăți interesante, cei de la Elephone s-au gândit să ne ofere o listă cu beneficiile pe care OS-ul le oferă pe smartphone-ul C1 Max.

  • Economisire energie și date

Funcția Doze pe care noul release Android o include la pachet ne va ajuta la economisirea energiei atunci când smartphone-ul se află în standby, moment în care un mod low-power va intra în funcțiune. De asemenea, atunci când funcția Data Saver este activată, aplicațiile deschise în background nu vor putea accesa conexiunea de date. 

  • Îmbunătățirea securității

De asemenea, phablet-ul Elephone C1 Max va beneficia și de un sistem de securitate mai bine pus la punct, fiind incluse aici funcții de criptare și modul Direct Boot care va ajuta la o pornire mai rapidă a device-ului și care va face aplicațiile să ruleze într-un mod sigur chiar și înainte de introducerea parolei. 

  • Rulare aplicații simultan

Vom primi totodată și funcția de a rula două aplicații pe ecran în același timp, un feature care cu siguranță va fi apreciat de către viitorii utilizatori ai acestui phablet cu diagonală de 6 inch. De asemenea, vom putea trece de la o aplicație la alta printr-un gest de tip double-tap.

  • Setări personalizate și notificări

Odată cu Android 7.0 Nougat avem posibilitatea de a răspunde mesajelor primite direct din ecranul în care ne aflăm, fără a fi nevoie să deschidem aplicația respectivă pentru această acțiune. Există aici și o zonă de notificări mai bine pusă la punct, iar Elephone C1 Max ne va permite să modificăm mărimea textului și a iconițelor. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×